Bloedprikken – Huisartsenpraktijk Lottum-Broekhuizen – LOTTUM
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Lottum-Broekhuizen
Pastoor Kerboschlaan 2-F 5973 NV
LOTTUM

Terug naar overzicht

Bloedprikken

Prik zelf een datum voor bloedafname bij VieCuri

Datum: 15 juni 2021Vanaf donderdag 1 juli 2021 kunt u bij ziekenhuis VieCuri in Venlo en Venray alleen nog op afspraak terecht voor bloedafname. Vanaf 1 augustus 2022 geldt dit ook voor de locatie Horst. (Regiopoli Medisch Centrum “Het Zorg-hoes” Westsingel 94 5961 DH Horst) U kunt dan zelf kiezen op welke dag en tijdstip u bloed laat prikken. 

Het belangrijkste doel van prikken op afspraak is de wachttijd voor patiënten te verkorten. Door te prikken op afspraak, kan het aantal mensen dat tegelijk in de wachtruimte is beter worden gereguleerd. Heeft u een afspraak voor bloedafname? Dan kunt u zich op het afgesproken tijdstip aanmelden bij de aanmeldzuil bij de ingang van de bloedafname.

Via internet of telefonisch een afspraak maken voor bloedafname

Via het patiëntenportaal www.mijnVieCuri.nl kunnen patiënten zelf een afspraak maken om bloed te prikken. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts, specialist of verwijzer nodig. Lukt het niet om via mijnVieCuri een afspraak te maken? Neem dan telefonisch contact op met VieCuri via het telefoonnummer 077 – 320 55 55.

Bloedafname op afspraak alleen bij VieCuri Venlo en Venray

Het prikken op afspraak geldt op dit moment alleen voor de VieCuri hoofdlocaties in Venlo en Venray (ziekenhuis). Op een later moment wordt dit ook mogelijk voor de overige priklocaties van VieCuri.

Publicatiedatum: 02-08-2021