Huisarts in opleiding – Huisartsenpraktijk Lottum-Broekhuizen – LOTTUM
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Lottum-Broekhuizen
Pastoor Kerboschlaan 2-F 5973 NV
LOTTUM

Huisarts in opleiding

Even voorstellen…

Ik ben Marieke Wolters, vanaf 1 maart 2024 zullen jullie mij mogelijk in de spreekkamer treffen, aangezien ik hier het komende jaar als huisarts in opleiding kom werken.

Sinds een aantal jaar woon ik in Eindhoven , maar ik kom nog graag terug naar het mooie Limburg, specifiek naar Kessel waar ik geboren en getogen ben. In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen, bijvoorbeeld een koffietje drinken, koken of gezellig borrelen met vrienden. Om dit bourgondische leven in stand te kunnen houden ben ik ook vaak actief bezig in de vorm van hardlopen of fitnessen, iets waar ik mijn energie in kwijt kan.

Ik heb in 2000 de studie geneeskunde afgerond aan de universiteit Maastricht. Na mijn afstuderen heb ik als basisarts op verschillende plekken gewerkt, onder andere in het verpleeghuis, de psychiatrie en interne geneeskunde. Ook heb ik een half jaar in een huisartsenpraktijk gewerkt in Eindhoven, waar het voor mij duidelijk werd dat dit het vak is wat ik wil uitoefenen: de diversiteit en het laagdrempelige contact met de mensen past mij goed.

Ik kijk er naar uit om hier aan het werk te gaan en jullie te leren kennen !