Huisarts in opleiding – Huisartsenpraktijk Lottum-Broekhuizen – LOTTUM
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Lottum-Broekhuizen
Pastoor Kerboschlaan 2-F 5973 NV
LOTTUM

Huisarts in opleiding

Hallo,

Graag zou ik me willen voorstellen. Ik ben Shenna Hendrix en ik ben 29 jaar. Ik werk in de periode van 04-01-2021 tot en met 15-10-2022 in deze praktijk als huisarts in opleiding (HAIO).

Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding Verpleegkunde gedaan en afgerond. Het bleef me echter kriebelen om arts te worden, dus ben ik in 2012 gestart aan de Geneeskunde opleiding. Deze heb ik in 2018 afgerond, waarna ik ben gaan werken in een Verpleeghuis. Tijdens de huisartsenopleiding heb ik als arts gewerkt in een andere huisartsenpraktijk, bij de psychiatrie, de cardiologie en spoedeisende hulp.

Ik ben geboren in Velden en woon samen met mijn vriend en zoontje in Velden. U kunt dus gewoon dialect met me praten als u dat zou willen.

U bent van harte welkom op mijn spreekuur. Mocht u liever bij uw vertrouwde huisarts komen, meldt dat dan bij de assistenten.

Met vriendelijke groet,

Shenna Hendrix